Descripción

 

Dissabte 12 de desembre

Del 12 de desembre al 2 de gener. Campanya Per Nadal guanya un bon regal. Comprant als establiments participants es rebrà una butlleta per puntuar l’aparador i participar en un sorteig d’1 viatge per a 4 persones a Port Aventura, 1 lot de productes de Es Mercat i 3 lots de productes dels comerços participants. Sorteig: dia 5 de gener a les 19 h a la plaça d’Espanya.

De 10 a 21 h Mercat de Nadal a la plaça d’Isidor Macabich. Activitats per als infants, música en viu…

18 h Encesa de l’arbre de Nadal i xocolatada a la sala polivalent del camp de futbol des Puig d’en Valls. Organitza l’associació de vesins Es Molins.

18 h Cantada del cor Cantaires de Cala Llonga pels carrers i comerços de Cala Llonga.

19 h Concert de piano de la acadèmia Clave de Sol al Centre Cultural des Puig d’en Valls.

 

Sábado 12 de diciembre

Del 12 de diciembre al 2 de enero. Campaña Per Nadal guanya un bon regal. Comprando en los establecimientos participantes se recibirá un boleto para puntuar el escaparate y participar en un sorteo de 1 viaje para 4 personas a Port Aventura, 1 lote de productos de Es Mercat y 3 lotes de productos de los comercios participantes. Sorteo: día 5 de enero a les 19 h. en la plaza España.

De 10 a 21 h. Mercado de Navidad en la plaza Isidor Macabich. Actividades infantiles, música en vivo…

18 h. Encendido del árbol de Navidad y chocolatada en la sala polivalente del campo de fútbol de Es Puig d’en Valls. Organiza la asociación de vecinos Es Molins.

18 h. Cantada del coro Cantaires de Cala Llonga por las calles y los comercios de Cala Llonga.

19 h. Concierto de piano de la academia Clave de Sol en el Centro Cultural de Es Puig d’en Valls.